Skip to main content

De Porsche Club 928 Nederland bestaat uit ruim 130 leden waarvan een aantal op vrijwillige basis actief het dagelijks bestuur, aandachtsgebieden en diverse comissies bemannen.

De actieve leden
Het clublichaam van actieve leden bestaat uit het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) samen met commissarissen en commissieleden. De actieve leden stellen zich hierna voor. 

Voor het sturen van een bericht op de onderstreepte tekst klikken.

Taak Naam Foto

Voorzitter

aandachtsgebieden:
Ledenadministratie

Rob Scheerman
In 1980 zag Rob voor het eerst een Porsche 928 "live" in het Duitse Baden-Baden. Die moest er ooit komen maar leek toen onbereikbaar.  In 1998 had hij zelf z'n eerste 928 en sindsdien lid van de 928-club. Naast vele mooie reizen, tot aan de Noordkaap aan toe, veel gezellige toerritten met de club. Het onderhoud doet Rob allemaal zelf. Voor de club doet hij de ledenadministratie, maakt het clubblad en organiseert af en toe een rit.

Penningmeester

Dick Klein Tijssink
In december 2007 kocht ik mijn Porsche 928 nadat ik deze op marktplaats zag staan. In mei 2008 de auto laten registreren en nadien met verschillende toertochten in clubverband meegedaan. Dit is erg leuk en kan ik een ieder aanraden. Het onderhoud doe ik zelf en werk met veel plezier aan de 928. Nu ben ik bezig met het vervangen van de ontsteking door een digitale welke via bluetooth is te programmeren. Sinds februari 2020 ben ik penningmeester van de Porsche club 928.

Secretaris

aandachtsgebieden:
Clubshop
Richard Fortuin

Richard doet veel onderhoud aan de 928 zelf. Hij bezoekt regelmatig de grote Porsche-gerelateerde evenementen zodat er weer een mooi verhaal voor het clubblad kan ontstaan. Verder schrijft hij met enige regelmaat over de 928 voor het clubblad en heeft hij het beheer over de clubshop met zo nu en dan specials als autohoezen en clubjassen. Gemiddeld één keer per jaar is hij mede-organisator van een clubevenement. Richard heeft 928-projectleider Anatole Lapine persoonlijk gekend.

Commissaris Techniek

commissieleden:
Paul Vlasblom
Ton van Berlo
Richard Fortuin

Arnold Vree

Arnold heeft zijn 928 al vanaf 1989 en doet het onderhoud zelf. Voor technische vragen en informatie, onderhoud- en reparatieadvies is Arnold beschikbaar. Elektronica is niet zo zijn ding.

Commissaris Evenementen

commissieleden:
Wim Schepers
Richard Fortuin
John van der Spek
Fabian Brochard

Dick Huybens

In oktober 2002 kocht ik een Porsche 928 S uit 1980 met de nodige mechanische en elektrische puzzels. Daarop volgde nog een twee jaar durende restauratie, maar toen kon het genieten echt beginnen. Na een technische bijeenkomst van de club ben ik 2008  lid geworden. Toen ik in 2014 een rit door de bollenvelden had georganiseerd werd ik aan de evenementencommissie toegevoegd. Sindsdien organiseer ik met de anderen van de commissie met veel plezier allerlei clubactiviteiten.

Redactiecommissie

Richard Fortuin, Rob Scheerman, Wim Schepers

 
Webmaster Wim Schepers  
Forum-moderator Theo Jenniskens  
Commissie van beroep Ascalon Maharaj, Jeroen Langevoort, Paul Wilmink  
Kascommissie

Peter van Malm, Martin Menks, Paul Wilmink (reserve)