Skip to main content
 zondag, 25. maart 2018, Eindhoven, Biesbosch

Porsche Groep Zuid nodigt uit voor de Opwarmrit van Porsche Club Holland, in samenwerking met Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht. Uw Porsche kan aan het begin van de lente weer uit zijn winterslaap worden gehaald op zondag 25 maart 2018!

De Opwarmrit vindt voor de 9e keer plaats en is toegankelijk voor iedereen met een Porsche, dus ook voor niet Porsche Club Holland leden. Ook dit jaar is er weer een prachtige route uitgezet vol gezelligheid en leuke verrassingen! 

U wordt bij Porsche Centrum Eindhoven ontvangen, met een kopje koffie en wat lekkers. Na de gezamenlijke uitleg en instructie ontvangt u uw routeboek en kunt u beginnen aan de Opwarmrit van 2018. Aan het einde van de rit wordt u uitgenodigd om aan boord te gaan van de Zilvermeeuw. Op dit vlaggenschip van het rondvaartbedrijf Zilvermeeuw wordt u bij aankomst gevraagd een formulier met vragen te beantwoorden onder het genot van een drankje. Terwijl de punten worden geteld kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de ontluikende natuur in de Biesbosch tijdens de boottocht. 

Tijdens de vaart zal ook een bijzonder luxueus buffet worden geserveerd. Na een prachtige rondvaart zal de Zilvermeeuw weer aanmeren en kunt u beginnen aan uw terugreis, terugkijkend op een geslaagde Porsche dag. 

Het programma:
10.30 uur – Ontvangst bij Porsche Centrum Eindhoven
11.30 uur – Start Opwarmrit
16.00 uur – Inchecken op de boot
16.30 uur – Vertrek van de boot
19.30 uur – Aankomst boot 

De kosten voor dit evenement zijn €60,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn €15,- per kind. Hierbij zit inbegrepen: koffie met wat lekkers tijdens het ontvangst bij Porsche Centrum Eindhoven, routeboek, boottocht door de Biesbosch, luxueus buffet met drankjes aan boord. 

Wij hebben er enorm veel zin in, en zien u graag op zondag 25 maart! 

Met sportieve groet, 

Luc Vanderfeesten
Ad Geerts