Skip to main content
 zondag, 2. april 2017 - zondag, 2. april 2017
 Landgoed Zonheuvel op de Utrechtse Heuvelrug

Begint het bij u ook weer te kriebelen tijdens de eerste lentedagen?

Op 2 april organiseren we (red. Porsche Centrum Leusden) samen met Carevents de Porsche Lentemeeting. Deze bijzondere dag wordt al voor de 12e keer georganiseerd. Dit jaar vindt de Lentemeeting plaats bij Landgoed Zonheuvel op de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de Lentemeeting is het een heerlijk samenkomen van bekende en nieuwe gezichten en zijn er ook verschillende Porsche clubs aanwezig. Het event start om 11.00 uur. 

Ontspannen lenterit
Voor de Lentemeeting is er een mooie lenterit uitgezet. Deze rit is toegankelijk voor iedereen met een Porsche, of het nu een splinternieuwe of klassieke Porsche betreft. De rit zal ongeveer 50 kilometer bedragen en over prachtige secundaire wegen worden gereden. Voor wie niet met navigatie rijdt, is er een routeboek. Om 12 uur start de eerste groep met de rit. Daarna vertrekt elk uur een volgende groep. 

Aanmelding
Heeft u interesse, klik dan hier om u aan te melden voor de Lentemeeting of de lenterit. 

Mis deze gezellige dag niet! U kunt wandelen door de bossen (er is maar liefst 47 hectare beschikbaar), er zijn leuke stands en er is entertainment. Ook kunt u deelnemen aan de Porsche Escape Room. Durft u het aan?

Voor de allerkleinsten zijn er spelletjes en een springkussen bij Kidsworld. Uiteraard kunt u op het Landgoed ook lekker borrelen en eten.

Wij ontvangen u graag bij de Porsche Lentemeeting op zondag 2 april.


Met vriendelijke groet,

Mark van Leijden
Vestigingsmanager Porsche Centrum Leusden