Skip to main content
 maandag, 1. mei 2023
 Trabrennbahn Dinslaken (D)

21. Internationalen Club Day der Porschefreunde, 1 mei 2023 Dinslaken.

Trabrennbahn
Heinrich-Nottebaum-Str.
46535 Dinslaken

Beste 928-clubleden,

Over een paar maanden is er het Porsche treffen in Dinslaken op maandag1 mei 2023. De Duitse “Porsche Freunde Rhein Wesel e.V.” houden elk jaar op 1 mei (dag van de arbeid en nationale feestdag in Duitsland) een internationaal Porsche treffen. Daar alle Duitsers dus op 1 mei vrij zijn, is de opkomst altijd hoog. 

Deze keer valt 1 mei op een maandag, ga mee! Alle types Porsche zijn daar welkom, van oudste 356 tot 918 Spyder en zelfs diverse types “schleppers” (Porsche tractoren uit de jaren 50). Ook vele aangepaste en omgebouwde Porsches zijn er te zien.

De belangstelling is elk jaar groter, in het begin rond de 1000, inmiddels tegen de 3000 Porsches.

Het evenement wordt gehouden op een drafrenbaan en naast het kunnen bekijken van alle Porsches is er vertier in de vorm van braadworst eten, competitie wie heeft de mooiste auto e.d.. Tevens staan er diverse kraampjes met onderdelen, modelauto’s enz.

De site van de Porsche Freunde is te vinden op http://www.porschefreunde-1mai.de

De 928 moet natuurlijk extra goed vertegenwoordigd worden, vandaar deze oproep om mee te gaan.
Bij de ingang van de drafrenbaan dient toegang betaald te worden.
1 Porsche incl. bestuurder is € 30,-. Voor een bijrijder € 10,- extra.

Daar het evenement elk jaar drukker wordt verzamelen we rond 8:30 uur bij de grensovergang op de A12 (net na de laatste NL Shell-pomp is net op Duitse grond een wegrestaurant), vanwaar het nog een klein uurtje rijden is. Gezien de verwachte hoge opkomst gaan we op tijd.

Als je uitgekeken bent, kan je op eigen gelegenheid weer terug, waarbij naar wens op de autobahn even het stof weer uit de uitlaat geblazen kan worden.

Graag een email aan voorzitter@porscheclub928.nl als je mee gaat (handig zodat we weten wie we kunnen verwachten), maar zelfs al bedenk je pas 's-morgens dat je mee wilt, je bent welkom.

Met vriendelijke groet,

Rob Scheerman
(Voorzitter)
Porsche Club 928 Nederland

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de commissaris evenementen

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.