Skip to main content

zondag, 28. juni 2020

Apeldoorn en omgeving

VANWEGE DE CORONA-CRISIS IS DIT EVENEMENT VOORALSNOG UITGESTELD.

EEN VERVANGENDE DAG WORDT GEZOCHT, WE DOEN ONS BEST EEN ALTERNATIEVE DATUM TE VINDEN.

HOUD DE NIEUWSBRIEF IN DE GATEN VOOR DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN.

Zet zondag 28 Juni in uw agenda !!!

Vorig jaar hadden we een leuke dag willen doorbrengen, samen met de 914 club. Dat evenement ging toen i.v.m. met te geringe belangstelling niet door. En dit jaar (2020) zit de agenda van de 914 club al helemaal vol

Dus gaan we dit evenement in 2020 nog een keertje proberen, maar dan alleen met onze mooie Porsches 928 😊

En nu in juni in plaats van september, dus hopelijk met mooi weer. En dat zou goed uitkomen vanwege de leuke etablissementen waar we beginnen en eindigen (SOAP Apeldoorn) en waar we de lunchpauze  houden (locatie houden we nog even geheim). Beide beschikken over terrassen, en bij SOAP is zelfs het Apeldoorns stadsstrand (foto hier boven).

De route is fraai en afwisselend en alleen het rijden daarvan is al de moeite waard. Maar voor de liefhebbers en diegenen die een beetje competitief zijn ingesteld, is er de optie (!) om er een "pittige" puzzelrit van te maken.

Het navigatie en puzzelelement maken het nog wat spannender. Met dank aan Ad van Walchren, die deze rit eigenlijk helemaal heeft voorbereid en bedacht. Voor de routebeschrijving worden meerdere methodes gebruikt: bolletje-pijltje, foto's en plattegronden. 

Deelname kosten zullen ongeveer EUR 25pp zijn, inclusief de lunch en een paar consumpties.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Peter van Malm (peter.vanmalm@vanoord.com / 0613 646 058) of met de commissaris evenementen.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.

 

Volg Porsche Club 928 Nederland