Skip to main content
 vrijdag, 30. juni 2023 - maandag, 3. juli 2023
Le Mans Classic 2023 -> schrijf nu in!

Afgelopen zomer zijn we eindelijk met een klein clubje 928’s naar Le Mans geweest. Het was weliswaar een klein clubje maar elke deelnemer was nadien wel zeer enthousiast, echt een belevenis! Ook dit jaar willen we weer samen met de Klassieke Porsche 911 & 912 Club naar de Le Mans Classic voor een heel speciale editie.

Komend jaar is namelijk de 100e editie van de reguliere Le Mans, reden voor de organisatie om ook in 2023 weer een Le Mans Classic te organiseren om dit heuglijk feit groots te vieren, want de 100e verjaardag vier je maar één keer.

De Le Mans Classic vindt dit jaar plaats van 29 juni tot en met 2 juli 2023. Wij zullen vertrekken op 30 juni en terugkeren op 3 juli 2023.

Mocht je dit jaar ook mee willen gaan, dan graag aanmelden voor 10 december 2022 via secretaris@porscheclub928.nl in verband met het tijdig kunnen regelen van de hotelkamers.

Laat ook meteen weten met hoeveel personen je deel wil nemen en of je een kamer met één bed, een kamer met twee losse bedden of een kamer met een dubbel bed zou willen. De eerste nacht slapen we in het hotel, de 2e nacht blijven we op het circuit (slapen in of naast je auto) de 3e nacht weer in het hotel.

Exacte kosten weten we als we het aantal deelnemers hebben, hou rekening met grofweg 500-600 euro per persoon voor het hotel en de toegangskaarten (op basis van 1 persoonskamer). Met z'n twee personen wordt het wat goedkoper.

Wil je een lang weekend vooral over auto’s praten midden tussen de racende klassieke auto’s in, meld je dan snel aan.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Richard Fortuin en Rob Scheerman

Voor vragen kunt u contact opnemen met de commissaris evenementen.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.