Skip to main content
 zaterdag, 5. juni 2021

De evenementencommissie heeft weer zijn best gedaan om voor de Porsche Club 928 Nederland een leuke dag te organiseren, met inachtneming van de huidige coronamaatregelen.

Onderstaand programma zullen we zaterdag 5 juni 2021 bij voldoende deelname willen gaan doen.

PROGRAMMA
Aankomst 10:30 uur bij Ambachtelijke Vlaaien Bakkerij Gerards in het Limburgse Horst aan de Maas.

De auto's kunnen en mogen voor de bakkerij neergezet worden midden in het centrum, dit heeft eigenaar Ard met de wethouder en gemeente geregeld! Hoe leuk en uniek is dat :)

We worden welkom geheten door eigenaar Ard zelf en gaan in zijn bakkerij vlaaien maken en proeven en krijgen vooraf een kopje koffie/thee en vlaai met een leuke welkomstspeech.
Inclusief de workshop vlaaien maken en proeven zal dit een kleine 2 uur in beslag nemen.

We vertrekken daarna zo rond 12:30 uur met onze bolides naar locatie Huys Kaldenbroek.
Vanuit deze locatie worden we weer welkom geheten en gaan we met de huifkar een leuke rondrit maken en omgeving verkennen. Dit zal zo tussen een uur en anderhalf uren duren, aldus van ca. 13:00-14:30 uur.

Bij terugkomst hebben we een afsluitend hapje/drankje. Dat zal zo zijn tussen grofweg 15:00 en 16:30 uur.

INSCHRIJVEN
Aan dit evenement kunnen maximaal 24 personen deelnemen dus vol is vol. Volgorde van inschrijving zal op datum/tijdstip van betaling gaan. Dus wees er snel bij want de inschrijving sluit op 1 juni 2021 om 23:59 uur!

Gebruik de link naar het inschrijfformulier op deze pagina!

Alle drie de activiteiten zullen onder geldende coronavoorschriften en met de nodige flexibiliteit en gezond verstand plaatsvinden.

Met dank aan de clubbijdrage kunnen de deelnemers met een eigen bijdrage van € 30,- per persoon aan deze dag meedoen.

Gaarne dit bedrag overmaken naar de Porsche Club 928 Nederland, rekening IBAN: NL34 INGB 0007 8606 76. Zodra de inschrijvingsdatum is verstreken zal bij voldoende deelnemers, een mail met verdere informatie worden verstuurd.

ONDER VOORBEHOUD VAN CORONA-MAATREGELEN
Doorgang van dit evenement is onder voorbehoud van de dan geldende landelijke en plaatselijke corona-maatregelen. Aanpassing van deze maatregelen kunnen wijzigingen in dit evenement tot gevolg hebben. Volg daarvoor de berichtgeving op deze website en de nieuwsbrieven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de commissaris evenementen.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.