Skip to main content
 zondag, 21. juni 2020
 Porsche Centrum Gelderland, Ressenerbroek 2, 6666 MR Heteren

VANWEGE CORONA-VIRUS TOT NADER ORDER UITGESTELD

Voor de vijfde keer op een rij wordt de International Porsche Collectors Day in het Porsche Classic Center georganiseerd. Openingstijden: 09.00 tot 15.00 uur. Het complete Porsche Classic Center wordt leeg gehaald om meer dan 400 meter aan tafel en 3000 m2 beschikbaar te stellen voor Porsche verzamelaars en rijders.

Alles op het gebied van Porsche miniaturen (schaal 1:2 tot 1:220), boeken, folders, posters, kalenders, tijdschriften, souvenirs, design, art, kunst, pins, accessoires, onderdelen en tuning is er te vinden.

Hiermee is de Porsche Collectors Day inmiddels de grootste ter wereld geworden en gaat dit jaar de beroemde beurs in Hilton LAX in Los Angeles in meters en tafels voorbij. Een hele prestatie van het organiserende duo Mark Wegh (PCG) en Henk H. Koop (Porsche Model Club Europe). Deelnemers uit meerdere landen gaan acte de présence geven.

De entree is gratis en ook de deelname als stand/tafelhouder is gratis. Dit is uniek in de wereld. Echter 400 meter is maximaal. Dus wees er snel bij. Mark Wegh zal dit jaar ook het reguliere showroom gedeelte (nieuwe Porsche autos en occassions) openstellen voor het publiek.

Zie verder de link 'Meer info' op deze pagina.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.