Skip to main content
 zondag, 12. februari 2023
 BLTC, Bosbadlaan 3, 3744 KD Baarn

Hierbij nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op zondag 12 februari 2023. Aanvang 13.00 uur, einde ongeveer 15.30 uur.

Uw aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd, u kunt zelf bijdragen aan een mooi 928-jaar in 2023. Vragen, agendapunten en opmerkingen graag uiterlijk 28 januari per email indienen zodat deze op de algemene ledenvergadering beantwoord kunnen worden.

Waar vindt de algemene ledenvergadering plaats?
Met dank aan clublid Paul Wilmink kunnen we weer gebruik maken van de kantine van de BLTC (Baarnse Lawn Tennis Club). Deze is te vinden aan de Bosbadlaan 3, 3744 KD Baarn
https://maps.app.goo.gl/7drBFakWpG4wpmHa7

Bij de ingang is ruime parkeergelegenheid tussen de bomen (dus niet het terrein op rijden), en de locatie is dichtbij de snelwegen dus gemakkelijk bereikbaar.

Agenda
Onder de bijgaande link "Meer info" vindt u de voorlopige angenda. Wilt u zelf agendapunten aandragen, wilt u zich beschikbaar stellen voor een functie in het bestuur of commissie, stuur dan voor 28 januari een e-mail naar secretaris@porscheclub928.nl. Ook uw andere vragen kunt u daarheen sturen.

Komt u of bent u verhinderd?
Bent u verhinderd, laat het even weten op secretaris@porscheclub928.nl.
Komt u zeker, dan wordt een aanmelding gewaardeerd in verband met de catering.

Met vriendelijke groet,

Rob Scheerman
Voorzitter
Porsche Club 928 Nederland

-------------------------------

Zie verder de link "Meer info" op deze pagina.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de commissaris evenementen.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.